Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 24 de setembre de 2014

Un nou racó...


 El Racó de les festes amb mi, és un racó que cal que el construim tots junts, les educadores i les famílies conjuntament amb els infants. 


És un espai on anirem penjant fotografies de moments importants per als més petits i les famílies, sigui de manera directa o o indirecta, i les educadores.

L'objectiu que tenim, molt comú a la nostra llar, és compartir moments viscuts en el nostre gran triangle, en un vèrtex hi trobem els infants, en un altre les famílies i finalment, al tercer hi trobem la llar. 

Així doncs, esperem que tots i totes us animeu a desenvolupar aquest mural. Com podeu veure a la fotografia encara està buit, però nosaltres ja ens hem anticipat i ja hem penjat algunes fotografies. Segur que més d'un/d'una ja se n'havia adonat!!!

Així doncs, quan tingueu fotografies de les festes que fem a la llar o moments viscuts tots junts, ens entregueu les fotografies via correu electrònic o en format paper i nosaltres les enganxarem al racó. 

Esperem la vostra col·laboració ja que ja sabeu que sense vosaltres la nostra feina seria molt difícil. 

Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada