Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 18 de juny de 2014

Vestuari festa de final de curs


Divendres vinent dia 27 de juny farem la festa de final de curs. Aquesta començarà a les 16.00h i acabarà cap a les 17.00h de la tarda. Totes les famílies cal que us apunteu a la llista per saber quantes persones més o menys vindran i per saber què portarà de berenar cadascú. Si us plau, NO us passeu amb el menjar ni massa ni massa poc.

A més, us demanem que pels nens i nenes que es quedin a dinar els porteu per la tarda dins a la motxilla (així evitem que es taquin) una muda de color blau marí i un mocador vermell pel coll. Nosaltres ja els arreglarem!
Els que no us quedeu a dinar i vingueu a les 16.00h cal que vingueu vestits de blau marí de casa i amb el mocador vermell al coll.


 Esperem que tots i totes assistiu a la festa de final i entre tots ens ho passem pipa, 
US HI ESPEREM!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada