Passa al contingut principal

UD10: Calor d'estiu - Els meus aprenentatges

Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès de l'estació de l'estiu i la calor d'estiu. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges.

La primera setmana, hem tingut les adaptacions dels alumnes que han començat nous, la Carla, l'Eyad i l'Ama. A més, hem treballat les imatges de la UD10 i les cançons relacionades amb l'estiu. Amb les adaptacions hem descobert i redescobert els espais de l'aula, els racons que hi ha i les seves funcions. A més, també hem fet una sessió de psicomotricitat la qual ha estat una passadíssima i els més menuts s'ho han passat genial!!!!

La segona setmana treballarem jocs matemàtics, encaixos, puzzles, explicarem contes i veurem el pocoyo i farem el mural de l'estiu amb diferents colors i pinzells variats. També realitzarem l'excursió a l'Oficina de turisme, anirem a veure els Dips, coneixerem de més a prop la seva història i després farem una mini ruta adaptada pel poble buscant aquest animals fantàstics. Acabarem la setmana fent psicomotricitat.
Recordeu que el dia 11 és l'últim dia per informar si voleu fotografia o no i per portar-nos els diners. 
A més, del 10 al 13, tenim el període de matriculació per als alumnes que continuen el curs vinent i pels que comencen de nou. 

La tercera treballarem un poema de Sant Joan, el conte del peix irisat, que és una passada, farem experimentació amb pintures i el cos. Per això caldrà que dimecres dia 18 porteu vestits als nens amb roba vella i porteu una muda amb roba normal dins la motxilla, perquè pintarem amb el cos... 

La quarta setmana, tenim dos dies de festa, dilluns dia de lliure elecció i dimarts que és sant joan, dimecres farem experimentació amb gel i aigua i dijous i divendres ultimarem els retocs per la festa de final de curs a la qual us esperem a tots i totes amb moltes ganes i il·lusió!!!

ughh!!! Quin mes més intens que tenim!!!!! Preparats, llestos i jaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *