Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 22 de maig de 2014

Un 10 per l'Activitat de la Motxilla Viatgera


Després de realitzar l'activitat de participació llar d'infants i les vostres llars, la qual el seu objectiu principal és fomentar la lectura, hem de dir que estem contentíssimes per la vostra acceptació. 


A principi tot eren però... ohhh... és molta feina..., bufff què farem ... com ho farem... , però després hem de reconèixer que tots i totes s'ho heu currat moltíssim i per això, us volem agrair. 

A més, heu vingut molt predisposats a explicar el conte i sempre ens heu portat sorpresetes, que si ens hem menjat un gelat, que si ens hem emportat una piloteta de colors cap a casa, que si hem fet un moixonet amb paper, que si hem interpretat el conte amb titelles que vosaltres mateixos heu fet a casa... 

Molt bé, molt bé, molt bé!!! i per això, us posem un 10!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada