Passa al contingut principal

UD9: Els animals - Els meus aprenentatges


Els aprenentatges que es duran a terme en aquesta unitat didàctica (UD) giren al voltant del centre d'interès dels animals. Així doncs les activitats que es desenvoluparan estaran relacionades amb aquesta temàtica i a partir d'aquí treballarem diferents continguts i gaudirem amb els diferents aprenentatges.

La primera setmana, hem pintat les imatges de la UD9, uns animalets la mar de bonics, hem observat el póster i els bitts i hem descrit i comentat tots els animals que hi hem vist. 
També em experimentat amb sal, la descoberta la vam fer al pati ja que ara ja fa bon temps i ens ho podem permetre, jeje, ens encanta!! A més, hem treballat les cançons de la UD9, que són genials!
També hem rebut una visiteta, la Carla ha vingut a jugar al pati amb nosaltres mentre el seu papa es reunia amb la Montse.

La segona setmana, treballarem amb jocs matemàtics i farem encaixos i puzzles més difícils. també explicarem contes d'animals que a l'escola en tenim moltíssim i pararem molta atenció amb els animals que menys coneguem, amb els seus sons i n'explicarem moltes característiques.
Mirarem el pocoyo i practicarem l'anglès. També experimentarem amb spaghettis, el Miquel ens en va portar amb els aliments i ara farem la descoberta amb la pasta cuita, pot ser una experimentació molt interessant.
A més, treballarem els sons dels animals amb àudios.
també farem una altra descoberta treballant la psicomotricitat fina, fent experimentacions amb sorra, pedres i ampolles, ja us penjarem les fotografies... quina passada de dia ja veureu...!!!

La tercera setmana, farem amb plastilina i amb l'ajuda dels motlles, animals amb plastilina.
També treballarem el color blau i farem el mural pintant amb color blau i caldrà que porteu 4 imatges de coses de color blau i 1 objecte de color blau. CALDRÀ QUE HO PORTEU PER DIMARTS DIA 20 DE MAIG.
A més, continuarem treballant el pocoyo i farem psicomotricitat.

La última setmana explicarem el conte del mes: La llegenda dels DIPS i dijous dia 29 farem una petita sortida fins al centre d'interpretació i la Sílvia, la mama de l'Abril ens explicarà el conte dels dips i anirem a fer un tomet buscant aquests animals tan fantàstics i màgics.
A més, experimentarem amb cireres, aprofitant que al pati tenim un cirerer, farem altres activitats matemàtiques i finalment el divendres dia 30 farem la festa del color blau i caldrà que tots i totes aneu vestits d'aquest color.

ui.... quin munt d'activitats i de boniques propostes, mareeee!!!!!!!!! 

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *