Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 9 d’abril de 2014

Manualitats de Sant Jordi

S'acosta Sant Jordi, una festa molt bonica on tots i totes ens regalem petits detalls que ens fan sentir especials. és una festa per passar amb la parella, però també amb les persones que estimes i sobretot amb els fills i filles.

Per això, la llar no es queda curta i els vostres menuts i menudes de casa tindran un petit present per vosaltres, un pel papa (que ha de recordar-se de comprar la rosa o les roses, si té filla/es) i un per la mama (que ha de recordar-se de comprar el llibre o llibres, si té fill/s).

Ara no us farem cap avançament més, però si que us informem que ens estem preparant ja que és una festa de la qual ens agrada gaurdir-ne i esperem que vosaltres també en gaudiu amb els vostres DIPS.

... més endavant penjarem fotografies i el dia 23, el dia de la diada, repartirem les manualitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada