Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 16 de gener de 2014

La festa del color groc

DIVENDRES 31 DE GENER DE 2014, a la classe dels Dips hi haurà una font de color groc perquè celebrarem la festa d'aquest color. Per això, caldrà que porteu vestits als vostres fills i filles de groc. Com més coses tingueu millor, i si en teniu poques doncs no passa res.
Nosaltres guarnirem la classe amb globus, explicarem el conte del Caragol i l'herba de poliol, cantarem la cançó dels colors i ens ho passarem súper bé.

A més, us demanem imaginació al poder perquè per esmorzar cal que porteu alguna cosa de color groc. Ara no cal que us estresseu tampoc eh... Mireu, exemples, podeu portar una fruita groga com el plàtan, poma, o podeu portar un entrepà de formatge o embolicat amb un paper de color groc  o unes galetes dins un tupper de color groc... etc, etc, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada