Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 30 de gener de 2014

Calentant motors per CARNAVAL!!!!!!!!!

Prepareu-vos... aquest any la disfressa també serà divertidíssima i no passarem aquells freds que abans passàvem per carnaval ja que farem la festa a la llar, amb més relax i més ganes de gaudir-la al màxim.

Per això, necessitem que vingueu, perquè com més serem més riure, ja que aquell dijous dia 27, divendres no perquè divendres dia 28 estem tancats que és dia de lliure disposició, celebrarem el CARNAVAL A LA LLAR D'INFANTS.

Al racó de la família hi podreu trobar dues llistes, una perquè totes les persones que es vulguin disfressar, pares, mares, germans... s'apuntin i una altra perquè totes les persones que vulguin venir també s'apuntin.

ESPEREM que tots i totes s'hi apunteu i que vingueu a gaudir de la nostra festa.

ahhh per cert, heu vist quina foto més carnavalera ens han enviat??? Qui deuen ser???? juju, esteu moníssim família!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada