Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2013

Fotografia de grup

Pels morosos i les moroses que no hagiu pagat encara, cal que dilluns ens porteu els diners si us plau. jejjejejjeje!!!! Recordeu que els heu d'entregar i que cada fotografia val 3 euros. Moltes gràcies!!!!!!!!!!!! per cert, moltíssimes gràcies una vegada més a la Sílvia perquè ens ha fet la súper foto que no dubteu que quedarà preciosa.

una manera original de treballar els animals.... moldegem amb plastilina....

i ... més cosetes dels dips

… més coses dels dips!!! A l'escola també vam explicar el conte dels dips i a més, també hem fet més coses, pintar un dibuix ben bonic del dip i punxar amb punxó, que això no ho havíem fet mai.... jejeje, vam descobrir que passava si ben en compte apretàvem una cosa que és diu punxó damunt de la fulla de paper.... i pafff es trenca el paper i fem un petit foradet, és a dir, punxem la fitxa. Va ser una experiència diferent i nova... ens ho vam passar súper bé... mireu quina concentració....

Una visita inesperada...

A partir del dia 3 de juny i fins al dia 28 l'Anna Rovira Vidal, vindrà a fer pràctiques al nostre centre. Ella ara està estudiant un grau superior referent a les llars d'infants i ha triat la nostra casa per nodrir-se de les experiències que anirà vivint amb nosaltres i els vostres fills i filles durant el dia a dia.  Ella es passarà unes quantes estones amb nosaltres i per això us ho fem saber perquè la rebeu, l'estimeu i la mimeu com una més del grup. Esperem que ho gaudeixis al màxim i que aprofitis infinitament cada segon. Moltes gràcies.  

La ruta dels Dips - Part I

Us deixem un tastet de la nostra primera visita a l'Oficina de Turisme i Centre d'Interpretació, on la Sílvia Carrillo, mama de l'abril, ens va explicar la llegenda dels dips, després vam pintar un dibuix ben bonic del dip i finalment ens ho vam passar pipa descobrint les instal·lacions  del centre Però no s'acaba aquí... el dimecres dia 29, farem la segona visita i farem la mini ruta dels dips. Totalment adaptada als infants gràcies a la qual coneixerem diversos llocs del nostre municipi i descobrirem més coses dels dips. Així doncs, el dimecres vinent anirem a tombar i l'excursió durarà des de les 10, fins les 11.30. Moltes gràcies.

El traç horitzontal

Una tarda diferent i especial...

El Guifré, la Glòria i el David han volgut compartir una tarda diferent i especial que van passar la família junts...a l Guifré li encanten els ventiladors, com giren, el soroll que fan, com són... i a més li fa gràcia perquè a totes les cases n'hi han a l'estiu i els seus papis van tenir una bona pensada... doncs què millor que anar a veure els aerogeneradors que tenim tan a prop nostre, a les terres de Colldejou... i el resultat és aquest!!! Mireu, mireu... i... sabeu el que és més important de tot... que van passar una tarda ben bonica els tres junts!!! Moltes gràcies Glòria, David i Guifré per voler compartir aquests moments amb nosaltres.  i.... aprofito.... si algú s'anima.... ja ho sabeu!!!!!!!!!!!!!!

La Ruta dels Dips

El dimecres dia 15 farem una petita excursió a l'oficina de turisme. Allí ens espera una visita pels diferents racons interns i després l'explicació de la història dels dips. A continuació, farem una activitat plàstica com a recordatori.  El dimecres dia 22 farem una altra excursió. Farem una petita ruta, adaptada als infants, per conèixer i descobrir on estan els dips i així poder veure en quines zones tan i tan originals es troben. 

un link interessant.....

Un link interessantíssim, és per treballar amb els vostres fills i filles els animals des de casa. nosaltres aquí a l'escola farem una petita activitat, però l'ideal és que si teniu un ratet, ho treballeu a casa. és una pàgina web pensada pels més petits perquè aprenguin a utilitzar el ratolí, el teclat i el click del ratolí. està molt bé, ja ho veureu proveu-ho que és una activitat que els agradarà molt i molt als vostres fills i filles... ja ens comentareu les vostres impressions... ok???!!!! buhoboo

El color groc

Dijous dia 16 de març, és a dir, dijous vinent, celebarem la festa del color groc, per això caldrà que porteu als vostres fills i filles vestits de color groc. Com més groc es respiri a l'ambient millor. Portarem tots aquests dies treballant aquest color i culminarem totes les activitats amb la Festa. El dimecres us posarem un recordatori a l'agenda per tal que ho recordeu. Per dimecres dia 15, a més, cal que porteu 1 objecte de color groc i 3 imatges de coses de color groc. Moltes gràcies!!!!!

Què estem treballant durant el mes de maig???

Aquest mes d'abril estem treballant la Unitat Didàctica de: Els animals. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general: Activitats matemàtiques: Treballarem el color groc, el color del sol i de la calor, tanta com en comença a fer ara.... aprofitarem i farem un memory d'animals, puzzles d'animals, etc.  Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentarem amb nata.... no us ho podeu imaginar com ens ho passarem i com ens posarem de nata..... i també amb cireres, aprofitant que el cirerer del pati està carregat d'aquestes fruitetes, a més cada dia el mirem i veiem que s'estan posant cada vegada més i més vermelles, mmmm més maduretes i dolces. A part, farem dues excursions a l'oficina de turisme ja que aquest mes treballem els animals i un animal molt característic i súper súper proper a nosaltres és el Dip. així que ens explicaran la història dels dips i després anirem a rond

Article t'Interessa - El control d'esfínters

El control d'esfínters Independitzar-se del bolquer No pel fet de treure el bolquer abans de temps els infants es faran grans de cop. L'autonomia és un indicatiu que l'infant emprèn el camí de conèixer el seu cos i s'independitza de nosaltres. Deixar el bolquer, però, no és fàcil. Encara que hi ha un marc referencial d'edat, ens hem de guiar pel moment evolutiu de l'infant. Estem en una època on tot evoluciona sorprenentment, però els infants continuen sent infants. Així, moltes famílies tenen pressa, perquè els fills es facin més autònoms, deixin el xumet i els bolquers. Alguns, sovint, s'amoïnen i d'altres tenen una actitud més relaxada i esperen, per iniciar l'infant en el control d'esfínters. De vegades uns i altres només miren les necessitats pròpies, allò que aniria bé per a l'organització familiar, i s'obliden de l'evolució de l'infant. Justament aquesta evolució és la que ens marca el moment per in

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *