Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2013

Visca Sant Jordi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Experimentació amb fruitetes

Document de continuïtat

Al llarg de la setmana vinent els alumnes que continueu el curs que ve rebreu a les vostres cases una sèrie de documents que cal que signeu per tal de reservar la plaça pel curs vinent als vostres fills i filles.  Veureu que us entregarem una sèrie de documents els quals heu de llegir-vos, completar-los i entregar-los a la llar dins als terminis. Aquests documents fan referència a la informació de la preinscripció, en el vostre cas document de continuïtat, i matriculació, la intencionalitat d'horari vers el curs vinent, el document de continuïtat i un tríptic informatiu dels serveis que oferim. Aquest perquè us el quedeu i en tot cas... si coneixeu alguna família amb infants petits de 0 - 3 anys si voleu li podeu entregar.  Si teniu algun dubte, ja ho sabeu pregunteu-nos-ho! Una vegada més, moltes gràcies. 

1 de maig

Dimecres vinent, dia 1 de maig la llar romandrà tancada.  Moltes gràcies!!

bata de pintura

Dilluns porteu la bata de pintura si us plau!!!!!!!!!!!!!!

experimentació amb verduretes....

Què estem treballant al mes d'abril???

Aquest mes d'abril estem treballant la Unitat Didàctica de: Els aliments. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general: Activitats matemàtiques: farem un repàs dels colors, formes geomètriques, i les primeres nocions matemàtiques i treballarem el traç horitzontal. També realitzarem jocs matemàtics com els encaixos, apila, fes torres, puzzles més complicats... Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentarem amb les verdures i també amb les fruites i després estamparem amb aquestes per veure les diferents formes que tenen. Amb les experimentacions olorarem els diferents tipus d'aliments, els tastarem, els manipularem... A part treballarem la festa del sant jordi i farem una excursió a veure la paradeta de llibres que monta l'escola i sabeu una cosa... tots i totes hi esteu convidats... jejejeje ja ho sabeu ja!!!!! prepareu-vos!!!!!!!!!!!. A més, reguem l'hortet, mirem les plantes

Sant Jordi

Dimarts dia 23 d'abril celebrarem la festa de Sant Jordi i per això us donem les següents indicacions: MATÍ: Farem la visita tradicional a la paradeta de llibres que preparen els alumnes de l'escola per vendre llibres. Tots els papes, mames, avis, àvies, tiets, tietes... que vulgueu vindre esteu convidats/es. Així doncs quedarem a les 10.30 a la llar d'infants i anirem tots junts, els alumnes, les educadores i els familiars cap al davant de l'Ajuntament, lloc on es situa la paradeta. És una activitat voluntària, així que si hi ha famílies que els familiars no poden venir a la petita excursió, no passa res. No patiu!! Això sí, totes les famílies que vulgueu venir cal que us apunteu a la llista que trobareu a l'entrada de la llar, al racó de la família. MIGDIA: Caldrà que vingueu a buscar als menuts i menudes a les 12.00h. Aquest dia no hi haurà Servei de Monitoratge ja que a la tarda a les 2.15h cal que porteu als vostres fills i filles a la sala polival

Experimentem amb verduretes

El dimecres vinent experimentarem amb les verduretes i per això, a l'entrada de la llar al racó de la família teniu una llista amb les verdures que necessitem.  Així doncs, cada família cal que apunteu el nom del vostre fill o filla al costat de la verdura o hortalissa que voleu portar.  Cal que ho porteu el dimecres dia 10 d'abril. per cert, si hi ha alguna família que vol portar alguna verdura més, endavant. Entenem que molts de vosaltres, o els avis i àvies, teniu a l'abast horts i potser ens voleu mostrar algun vegetal que hi heu cultivat. sí és així... doncs endavant, ens el podeu portar!!! Moltes gràcies. -...i recordeu cal que us apunteu a la llista i portar el material per DIMECRES VINENT!!!

HORT....

HEU VIST QUINA PASSADA.....  floretes... margaridetes taronges i jaumets més floretes .... quina passada!!!! cal agrair la col·laboració del Manel Carrillo i del personal de l'Ajuntament. Moltes gràcies!!!

Aniversari Montse

Dilluns, dia 8 d'abril, no porteu esmorzar perquè la Montse celebrarà el seu aniversari. Uns flamets casolans i unes galetes per tots i totes els menuts i... si hi ha algun gran que s'hi vol apuntar només cal que ho digui.  Moltes gràcies!!!!!

Jornada de portes obertes

Feu córrer la veu....

S'acosta Sant Jordi....

s'acosta Sant Jordi i amb ell una sèrie d'activitats que anem realitzant amb el pas dels anys.... que si els punts de llibre pel papa, que si les roses per la mama, el festival que realitzem conjuntament amb l'escola, la paradeta de llibres i l'excursió que fem amb les famílies i els petits i petites.... Així doncs, com que ja heu començat a preguntar us comentem que ho estem acabant de lligar tot i que la setmana vinent us donarem els detalls de tot el que hagueu de portar per aquell dia, el vestuari pel festival, l'hora exacta per anar cap a la paradeta tots junts... Moltes gràcies!!!

La primavera...

La primavera arriba... i el cirerer del pati és una bona mostra... mireu mireu que florit està!!!! i... nosaltres també ho hem volgut manifestar... fent un bonic mural!!!!

Gorra del pati

Com que ja tenim la primavera aquí i ja comença el bon temps, per això... us demanem que dilluns porteu una gorra més fresqueta i no pas un gorro tan tapat.  Moltes gràcies!!!!

Tercer trimestre

Després de setmana santa, hem iniciat el tercer trimestre i com cada començament d'aquest us passem la quota trimestral referent al material, 10 €.  A més, al llarg de la setmana que ve cal que porteu 3 paquets de tovalloletes i 3 capses de mocadors. RECORDEU-HO SI US PLAU!!!!!   

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *