Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: gener, 2013

La Roda dels Contes

Recordeu que dilluns, totes les famílies que encara no hagueu entregat el conte de la Roda dels contes, si us plau caldria que ens el retornessiu. Moltes gràcies!!!! Per cert, us continuem felicitant per les vostres ganes de treballar, la vostra imaginació i els somriures que cada dia ens regaleu.  

Resultat de les votacions

La setmana anterior vau escollir mitjançant les votacions el representant de mares i pares referent al Consell Escolar. Així doncs, la persona que desenvoluparà aquest càrrec és la Sïlvia Carrillo Marco, la mama de l'Abril. Ella és la persona que us representarà a les reunions que anem desenvolupant per tractar diferents temes relacionats amb la llar d'infants, l'aula, els projectes, els aprenentatges, etc. Per aprofundir més... El consell escolar és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. La seva funció principal és vetllar pels drets dels infants, dels pares i dels educadors.  Està format per la directora del centre, un representant de les educadores, un de pares i mares i un de l'Ajuntament.  Les seves funcions són:  Aprovar els documents generals de centre i realitzar les modificacions corresponents. Intervenir en el procediment d'admissió d'alumnes. Participar en el procediment d

L'hort

Ja tenim pagès perquè ens ajudi a desenvolupar el projecte de l'hort.... en Manel Carrillo, l'avi de l'Abril i el Nil. Que bé!!!!!!!!! estem molt contents i a partir del mes de febrer ja començarem a treballar l'hort i a passar-nos-ho genial plantant plantetes, regant-les, tenint cura de l'entorn... etc. Veureu que l'hort el situarem al pati,s erà ecològic i un dia cada dues setmanes vindrà el pagès a ensenyar-nos les tasques típiques. Ens ho passarem més bé i aprendrem a estar més en contacte amb la naturalesa i l'entorn que ens envolta. Moltes gràcies, Manel!!!!!!!!!!!!!!!!

La festa del color blau

Dijous dia 31 de gener, és a dir, dijous vinent, celebarem la festa del color blau, per això caldrà que porteu als vostres fills i filles vestits de color blau. Com més blau es respiri a l'ambient millor. Portem tot el mes treballant aquest color i culminarem totes les activitats amb la Festa. El dimecres us posarem un recordatori a l'agenda per tal que ho recordeu. Moltes gràcies!!!!!

Llista de Carnaval

A què espereu...????? a l'entrada de la llar d'infants teniu la llista per apuntar-vos per disfressar-nos amb els petits i petites. NO s'ho podeu perdre... Aquest any anirem de Hawaians/Hawaianes i serà molt divertit.  Els adults aprofitem les disfresses i per això, és tan important saber el nombre exacte de familiars que us voleu disfressar. Així doncs, economia de crisi, aprofitem les disfresses i pels més petits els n'hi farem una rèplica súper xula. jejejejeje!!!!!! La festa de Carnaval serà el dimecres dia 6 de febrer a les 2.15h heu d'estar a la llar preparats per ajudar-nos a disfressar als més petits i petites. Llavors ens canviarem tots a la llar i a les 2.30h haurem d'anar cap a l'escola, punt de trobada, i començament de la rua de carnaval. després de la rua berenarem i a les 16.00h aprox. s'acabarà la festa. Us hi esperem!!!!!

Les joguines que ens han portat els reis

Aquestes són les joguines que ens han portat els Reis Mags  A l'Izan un micròfon que fa llums i sons. Ohhh!!! Com cantarà....!!! Al Miquel una bicicleta molt xula. A la Nit un Pocoyo, ohhhh!!!! Amb ell hi parlarà amb anglès!! A l'Alejandro un mòbil perquè pugui trucar als seus iaios que viuen molt  lluny i se'ls estima molt. Al Philipp un munt de cotxes... amb lo que li agraden.... si xalarà!! A l'Estel un MIC, que li encanta cantar cançons i veure'l a la TV. A l'Abril, un telèfon súper xulo que fa un munt de llums i sons. Ohhhh mira mira si li agrada!!! Que bé ens ho hem passat mirant i jugant amb les joguines de tots.  MOLTES GRÀCIES!!!!!

Què estem treballant aquest mes de gener??

Aquest mes de gener estem treballant la Unitat Didàctica de: Les joguines. Treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general: Activitats matemàtiques: les primeres nocions matemàtiques amb els més grans: molts/pocs, dins/fora i amb els més petits farem construccions, enroscarem i desenroscarem. També treballarem una forma geomètrica: el quadrat.  Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentació amb arròs bullit i arròs sec, denotar les diferències entre textures, forma... experimentació amb papers: embolica i desembolica paquetets. Farem una petita sortida al parc de dalt de la llar d'infants i aprofitarem aquest bon temps que ens està fent últimament. Farem la festa del color blau...  Activitats plàstiques: Farem el mural del color blau i el del quadrat fent estampacions diverses amb pintura...   Llenguatge verbal: el conte, el pocoyo, els bitts de les joguines, els bitts del color blau que ens a

L'hort!!!

Atenció, atenció!! tots els voluntaris i voluntàries que us vulgueu apuntar per engegar el projecte de l'hort ara és el moment. Teniu fins al dia 16 de gener per apuntar el vostre nom a la llista que trobareu a l'entrada de la classe.  Moltes gràcies!! 

Votacions del Consell Escolar

Recordeu que el dimarts dia 15 del mes de gener de 17h a 19h hi hauran les votacions per escollir el representant de pares i mares del consell escolar. Com tots sabeu, la candidatura que s'ha presentat és la mare de l'Abril, la Sílvia Carrillo Marco. Recordeu que el vot és individual, per tant, cada família podrà tenir fins a dos vots, un del pare i un de la mare. El procediment que heu de seguir és el següent:  ** Al despatx trobareu les paperetes. ** Agafeu la papereta i la doblegueu. ** Al costat de la papereta trobareu el justificant de vot, que caldrà que l'empreneu. ** Cal que dipositeu la papereta dins la urna que hi haurà al menjador i entregueu el justificant de vot.  Esperem que hi hagi molta participació ja que el representant de pares i mares és la figura que representa a les famílies quan hi ha les reunions de Consell Escolar.  Us hi esperem!!!!!!

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *