Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 20 de desembre de 2013

Tornada ...

Del 21 de desembre i fins el 7 de gener, ambdós inclosos la llar romandrà tancada per vacances. El dimecres dia 8 obrirem les nostres portes i tornarem a començar amb les rutines, hàbits, jocs, activitats... estant com sempre al 100%. Aquell dia cal que ho recordeu i que ens porteu la joguina que més li hagi agradat al vostre fill o filla, i la següent fitxa completada:


És molt senzill, a la primera part cal que escriviu les coses que han portat als menuts els Reis Mags i a baix una petita descripció de la joguina que porteu. A la part dreta cal que feu un dibuix de la joguina o hi podeu enganxar una fotografia de la joguina escollida. 

i... recordeu... cal que porteu la joguina a la llar perquè cada alumne/a el primer dia la mostrarà als altres i aprendrà a compartir-la amb els companys. 

Moltes gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada