Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimecres, 18 de desembre de 2013

La marató de TV3

 El diumenge passat dia 15 de desembre vam tenir la sort de presenciar per TV3, la marató.

Aquest any han recaudat una xifra extraodrinària, no superior a la de l'any passat però molt acceptable i alta. estem parlant de 9.5 milions d'euros.

Són diners útils i necessaris per investigar, per trobar respostes i camins a totes aquelles qüestions que encara no s'han resolt.


Al poble del Prat, vam fer moltíssimes activitats, a la llar vam fer aquestes manualitats, un marc de fotografies per penjar a la paret i una petita manualitat amb la fotografia de cada nen/a. Les dues fetes amb materials reutilitzats, una amb una ouera i l'altra amb una càpsula de la nespresso.

esperem que us agradessin  molt, perquè nosaltres les vam fer amb molt carinyo.... jiji!!!! Moltes gràcies per les vostres col·laboracions ja que amb aquestes petites ajudes van poder arribar a la quantitat tan impressionant com 9.5 milions d'euros.

A més, us hem de dir que amb totes les activitats que hem fet al poble relacionades amb la marató, hem aconseguit 1.300€ i 18 caixes per al banc d'aliments.

Una vegada més, moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada