Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 21 de novembre de 2013

La festa del color vermell

DIJOUS 28 DE NOVEMBRE DE 2013, a la classe dels Dips hi haurà una font de color vermell perquè celebrarem la festa d'aquest color. Per això, caldrà que porteu vestits als vostres fills i filles de vermell. Com més coses tingueu vermelles millor, i si en teniu poques doncs no passa res.
Nosaltres guarnirem la classe amb globus vermells, explicarem el conte de la caputxeta vermella, que els encanta, cantarem la cançó dels colors i ens ho passarem súper bé.

A més, us demanem imaginació al poder perquè per esmorzar cal que porteu alguna cosa de color vermell. Ara no cal que us estresseu tampoc eh... Mireu, exemples, podeu portar una fruita vermella com una poma, unes maduixetes o un caqui, o podeu portar un entrepà de xoriç o embolicat amb un paper de color vermell  o unes galetes dins un tupper de color vermell... etc, etc, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada