Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 22 de novembre de 2013

Diu molt de tu...


Ja s'acosta la Marató de TV3, aquest any estem preparant unes manualitats súper xules perquè col·laboreu amb la bona causa, nosaltres us presentarem les manualitats que haurà fet cada infant i vosaltres donareu un preu simbòlic per contribuir-hi. No és una activitat obligatòria, però us demanem la màxima col·laboració

Suposo que ja heu vist l'anunci, el qual forma part de la campanya de sensibilització i enguany consta de tres parts, cadascuna d'elles centrada en una malaltia neurogenerativa: Parkinson, ELA i Alzheimer.

Naixem amb 100.000 milions de neurones, Amb el pas del temps algunes es van perdent i moren, però el nostres cos és capaç de crear-ne algunes de noves.

De vegades però les neurones emmalalteixen o moren més ràpidament del que és normal. És llavors quan apareixen les malalties neurodegeneratives.

Així doncs, el dia 15 es celebrarà el gran programa a la nostra televisió. A més, si voleu participar amb altres activitats al poble se'n faran més.

Moltes gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada