Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 24 d’octubre de 2013

RECONEIXEMENT A LA LLAR D’INFANTS

Aquest dijous, la Llar d'Infants Municipal Els Dips de Pratdip ha rebut una nova menció arquitectònica. Es tracta dels Premis Endesa a la promoció immobiliària més sostenible 2013. La llar ha rebut el segon premi en la categoria de “Promoció no residencial més sostenible”. Altres de les categories que hi participaven foren promocions residencials i promocions de rehabilitació.
Aquest premis donen un reconeixement a aquells projectes que impulsen i construeixen un futur més sostenible. En aquests s'hi han presentat un total de 68 projectes de diferents localitats d'Espanya. Properament a la llar d'infants podreu gaudir del diploma i del llibre de participants.
L’acte es va celebrar al Palau de la Música de Barcelona i aquest és un reconeixement més que rep aquesta infraestructura molt valorada a nivell arquitectònic i de sostenibilitat.

Notícia extreta de Pratdip news, núm. 44.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada