Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 13 de setembre de 2013

.... cares noves i cares veteranes....Aquest mes de setembre dues cares noves ens han sorprès amb l'arribada del curs. Dues nenes dolcetes que segur que ja coneixeu. Volem agrair a les famílies totes les coses bones que han fet durant aquests dies, que no són poques, i la seva paciència i confiança que heu dipositat amb nosaltres.


i ens deixem als nostres "veteranos".... El Miquel, el Guifré i l'Abril, tres patufets que durant l'estiu s'han fet molt grans i ara al setembre han fet uns quants canvis. També us donem les gràcies per les vostres ganes de continuar endavant i sempre estar aquí amb nosaltres per ajudar-nos amb el que faci falta. 

             Moltes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada