Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 10 de maig de 2013

Una tarda diferent i especial...

El Guifré, la Glòria i el David han volgut compartir una tarda diferent i especial que van passar la família junts...a l Guifré li encanten els ventiladors, com giren, el soroll que fan, com són... i a més li fa gràcia perquè a totes les cases n'hi han a l'estiu i els seus papis van tenir una bona pensada... doncs què millor que anar a veure els aerogeneradors que tenim tan a prop nostre, a les terres de Colldejou... i el resultat és aquest!!!

Mireu, mireu...
i... sabeu el que és més important de tot... que van passar una tarda ben bonica els tres junts!!! Moltes gràcies Glòria, David i Guifré per voler compartir aquests moments amb nosaltres. 

i.... aprofito.... si algú s'anima.... ja ho sabeu!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada