Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 23 de maig de 2013

La ruta dels Dips - Part I

Us deixem un tastet de la nostra primera visita a l'Oficina de Turisme i Centre d'Interpretació, on la Sílvia Carrillo, mama de l'abril, ens va explicar la llegenda dels dips, després vam pintar un dibuix ben bonic del dip i finalment ens ho vam passar pipa descobrint les instal·lacions  del centre


Però no s'acaba aquí... el dimecres dia 29, farem la segona visita i farem la mini ruta dels dips. Totalment adaptada als infants gràcies a la qual coneixerem diversos llocs del nostre municipi i descobrirem més coses dels dips. Així doncs, el dimecres vinent anirem a tombar i l'excursió durarà des de les 10, fins les 11.30.

Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada