Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 25 d’abril de 2013

Document de continuïtat


Al llarg de la setmana vinent els alumnes que continueu el curs que ve rebreu a les vostres cases una sèrie de documents que cal que signeu per tal de reservar la plaça pel curs vinent als vostres fills i filles. 


Veureu que us entregarem una sèrie de documents els quals heu de llegir-vos, completar-los i entregar-los a la llar dins als terminis. Aquests documents fan referència a la informació de la preinscripció, en el vostre cas document de continuïtat, i matriculació, la intencionalitat d'horari vers el curs vinent, el document de continuïtat i un tríptic informatiu dels serveis que oferim. Aquest perquè us el quedeu i en tot cas... si coneixeu alguna família amb infants petits de 0 - 3 anys si voleu li podeu entregar. 

Si teniu algun dubte, ja ho sabeu pregunteu-nos-ho!

Una vegada més, moltes gràcies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada