Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2012

un dia diferent, una excursió al parc de la llar d'infants

mireu com miren les pedres... com que al pati sempre hi ha sorra... ohhh  com m'agrada pujar als troncs cadascú jugant al seu ritme si xala el miquel aquí dalt! estan decidint quan de temps hi puja cadascú i s'estan entenent!!! MOLT BÉ!! Vaig ben carregat amb tant de material! ens ho passem pipa!!!! el Philipp prova d'engronxar-se als troncs quina xalera no? uiii.. el guifré ja està cansat... tornem cap a la llar que ha estat un matí ben carregat d'emocions!!

La capsa dels tresors

Recordeu que hi ha famílies que encara no heu portat la capsa dels tresors. Si us plau recordeu-vos-en de portar-la ja que a partir d'aquest més d'octubre la utilitzarem per anar posant-hi els nostres tresors que anem treballant, que anem descobrint. Cal que sigui una capsa d'uns 40x30 centímetres la qual potser de cartró o de plàstic com vulgueu! Esperem que ens les feu arribar el més aviat possible.

GLORR, una bona idea.. hi participem??

GLORR   és una empresa de recuperació de productes tèxtils, calçats, pell, mantes, etc., que efectua la recollida de peces usades a centres de tota Espanya. GLORR   col·labora amb l’ONG “GLOBAL HUMANITARIA” , que duu a terme projectes de desenvolupament a varis països del món on els nens i les persones més  necessitades manquen de educació, sanitat i, drets fonamentals. Així doncs, a la llar d'infants s'iniciarà a partir de la setmana vinent (del 24 al 28 de setembre) aquesta campanya de recollida. No només hi podreu participar totes les famílies del centre sinó que també hi podran col·laborar tots els ciutadans del nostre municipi. Us facilitarem unes bosses per tal que hi poseu tot tipus de roba usada i calçat perquè les famílies que vulgueu col·laborar-hi ens porteu les bosses abans del dia 11 d'octubre, últim dia de la campanya. Dins les bosses hi podeu posar: roba usada i calçat d'adult, de nadó, de nen/a... mantes, cortines, teles variade

Què estem treballant aquest mes de setembre??

Després dels primers dies d'adaptació, els quals tots i totes els hem passat, infants, famílies i educadores, a la llar d'infants ja ens hem posat a treballar i de valent. Així doncs us explicarem una miqueta que estem treballant aquest mes de setembre: El mes de setembre treballem la Unitat Didàctica de l'escola.  Aquesta inclou l'adaptació, la qual l'hem treballat mitjançant el joc lliure per racons, descobrint la pintura, les ceres i els colors, celebrant aniversaris, introduint rutines i hàbits, el pati i els seus hàbitats diferents... A més també estem fent activitats molt diverses relacionades amb les àrees de l'educació infantil: Activitats matemàtiques: Fer encaixos, puzzles, trencaclosques, jugar amb el flik flak, construccions de fusta i peces de plàstic Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentacions de fulles i sorra del pati. Activitats plàstiques: el mural de la tardor, estampem fulles de tardor...  Llenguatge

Els primers dies a la llar... són una passada!!!!

La tornada a l'Escola

La tornada a l'Escola, aquests dies són jornades de retrobaments, d'abraçades, de carícies per tots, els més petits entre ells es miren, es toquen, juguen, ... els més grans ens comuniquem, ens fem petons, ...  Així d'aquesta manera tan bonica, comencem el curs 2012 - 2013 com aquests llapis de colors, amb una punta ben afilada igual com tots nosaltres amb unes piles ben carregades, amb ganes de gaudir al màxim igual com els llapis, amb ganes de pintar i pintar sense parar. 

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *