Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: maig, 2012

Fotografia de Grup

Recordeu que dijous farem la fotografia de grup als més petits i petites. Per això, us demanem que per dijous porteu una bata neta ja que la fotografia es farà amb la bata posada. Cal que sigueu puntuals ja que la Sílvia, la nostra fotografa professional, ens vindrà a retratar entre les 9.00h - 9.15h del matí. A més, recordeu... els que falteu per apuntar que si esteu interessats teniu fins dijous per comunicar si voleu la fotografia i quantes en voleu. Només cal que us apunteu a la llista que trobareu al racó de la família. El mateix dijous cal que porteu els diners 3€ cada còpia. Moltíssimes gràcies!!

La setmana de l'Alejandro

Benvolgudes famílies, aquesta setmana és la setmana de l'Alejandro i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ell perquè serà el protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu quin somriure més preciós que té!! El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts. El dimecres, els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa). El dijous, els seus pares ens portaran unes sorpreses les quals l'alejandro xala molt i les compartirem tots junts... aiii mare em sembla que ens tocarà cantar i ballar!!!!! i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum. Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgueu "xafardejar" o pogueu fe

Recordatori excursió de dimarts vinent!

recordeu que totes les persones que esteu interessades en acompanyar-nos a l'excursió que farem dimarts vinent, dia 5 de juny a partir de les 10 del matí, cal que s'apunteu a la llista que trobareu al racó de la família!  Aquesta vegada farem la ruta dels dips adaptada als més petits i és important que us apunteu com més aviat millor ja que si no som prou persones no es podrà realitzar l'excursió!!  Moltíssimes gràcies per la vostra participació! !!

L'aniversari de l'Emma

Mireu que contenta i formosa ella amb la seua corona!!!! Tots i totes li cantem, moltes felicitats, et volem desitjar els teus amics..... Mireu que contenta està!!!! Tres anyets reina, t'estàs fent molt gran!! bufa que bufa.... Molt bé!!!! Moltes gràcies pel coc i el suc, estava tot molt bo!

i quan sortirem per la tele???

La pregunta que ens feu tots i totes després del dilluns és.... ... i quan sortirem per la televisió??? En quin programa i a quina hora???? aquestes preguntes us les respondrem quan ens enviin la informació concretant dia i hora de la retransmissió del vídeo per Tv3. Així que ara ens toca esperar i quan ho sàpiguem us ho farem saber!! Moltes gràcies!!!!

La setmana de la Nit

Benvolgudes famílies, la setmana vinent és la setmana de la Nit i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ella perquè serà la protagonista, però per la resta de companys també ja que ens l'estimem molt!!!! Mireu que xulíssima que està ensenyant-nos les cosetes que ens va portar de casa de color blau!!!!!  El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts. El dimecres, els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa). El dijous la seva mama, que estarà de vacancetes, vindrà a explicar-nos un conte a l'escola... mmm... encara no sabem què ens prepararà... però segur que serà una sorpresa molt gratificant!! i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum. Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per

La meva mascota

Tal i com us vam informar anteriorment... us demanem que per la setmana vinent, concretament per dimecres dia 23 cal que porteu la fotografia de la vostra mascota. Les famílies que no tingueu animals de companyia podeu portar una fotografia o imatge de l'animal que més li agradi al vostre fill o filla. A més, divendres us passarem una fitxa que cal que la porteu degudament omplerta conjuntament amb la fotografia. Aquesta servirà per tenir més informació sobre l'animal. Moltes gràcies!!!

Modificació de la data de l'excursió: La Ruta dels Dips

us informem que hi haurà un canvi de dia de la Ruta dels Dips. El dia 4 de juny per diversos motius no farem la sortida a l'oficina de turisme, sinó que aquesta petita excursió es farà el dia 5 de juny. Disculpeu les molèsties. per cert, recordeu que, si podeu acompanyar-nos, cal que us apunteu a la llista de les sortides ja que si no hi ha prou acompanyants no podrem realitzar-les. Moltes gràcies.

signeu signeu....

Al racó de la família trobareu un document que cal que signeu sens falta SI US PLAU!!!!!!!! Aquest document ens l'ha fet arribar l'ajuntament i explica el següent: El finançament de les escoles bressol municipals està distribuït entre la Generalitat de Catalunya, els Ajuntaments i les famílies. Atès que en aquests moments la Generalitat de Catalunya ha decidit retallar el seu pressupost, passant dels 1.800 euros per plaça a 1.600 per al curs 2010/2011, i que la previsió és que passi a 1.300 euros per al curs 2011/2012 i a 1.000 euros per al curs 2012/2013. Atès que hi ha una gran incertesa respecte a aquest tema que, inevitablement, suposarà un augment de la quota que han d’assumir les famílies, amb el conseqüent perill que moltes no les puguin assumir; tenint en compte, també, que suposaria un retrocés important quant a la defensa de l’etapa educativa de 0 a 3 anys i de la conciliació familiar.  Demanem al govern de la Generalitat de Catalunya que assumeixi el comp

Notícia, notícia, sortirem per la tele!!!!

El proper dilluns dia 14 de maig de 2012, és a dir, el dilluns de la setmana vinent, rebrem la visita d'un equip de TV3, encapçalat per Carolina Rosich. Juntament amb els arquitectes, el cap d'obra de l'edifici, la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Pratdip, Sílvia Marlès i les educadores de la llar i els mateixos infants els explicarem com vivim i entenem la llar d'infants. TV3 vol enregistrar aquest edifici com a part d'una selecció d'obres projectades per despatxos d'arquitectes joves catalans. Us informarem properament del dia i hora que s'emetrà el programa. Moltes gràcies.

La setmana de l'Estel

Benvolgudes famílies, la setmana vinent és la setmana de l'Estel i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ella perquè serà la protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu que guapíssima està jugant ensenyant-nos les cosetes que va portar de casa de color blau, tota orgullosa ella!!!!!  El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts. El dimecres, els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa). El dijous la seva àvia vindrà a explicar-nos un conte a l'escola... mmm... encara no sabem què ens prepararà... aiiii quins nervis....!!!! i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum. Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgu

La ruta dels Dips

Tal i com us vam informar a la reunió del passat 13 de març i a l'anterior publicació al blog durant aquest mes de maig i a principis del mes de juny treballarem els dips i la seva llegenda a través de dues sortides. Aprofitant que aquest mes treballem els animals no podem perdre'ns l'oportunitat d'aprofundir més sobre què són els dips, qui són, quan van existir, què feien... totes aquestes respostes les anirem resolent durant les dues sortides que farem a les quals tots i totes hi esteu convidats.  Els dies que farem les sortides seran: Dilluns 21 de maig de 2012. La sortida s'iniciarà a la llar d'infants a les 10h del matí  i anirem fins a l'Oficina de turisme. Allí, la Sílvia, la mare del Nil, ens explicarà la llegenda dels Dips, aquests gossos o llops que existien al poble fa més de 200 anys. i ens treurà de dubtes sobre si encara ens en podem trobar algun pel carrer quan es fa fosc....???!!! La durada de l'excursió serà d'1h aproxima

La festa del color blau

La setmana vinent celebrarem la festa del color blau, ja hem treballat el color vermell, groc i verd i ara només ens queda treballar el blau i per això, us tornem a demanar la vostra col·laboració. caldrà que porteu: - 4 imatges d'objectes que siguin de color blau.  - 2 objectes de color blau.  Aquest material caldrà que ens el feu arribar el dimecres dia 9 de maig. Amb aquest material confeccionarem el mural del color blau i el dijous dia 10 de maig realitzarem la festa del color blau, tot acabant de fer el mural, cantant la cançó d'aquest color, mirant el vestuari que porta cadascú... Per això, us demanem que els vostres fills i filles vinguin vestits d'aquest color o portin alguna peça de color blau. Moltíssimes gràcies!!! Bon cap de setmana famílies! 

Benvingut Philipp

Famílies,  aquesta setmana hem tingut un alumne nou, en Philipp. Mite'l quina cara que té de tremendo!!!!!!!! Fa tres dies que ve a l'escola i sembla que si hagi passat tota la vida ja que no plora quasi bé, només a les entrades, i a l'aula s'ho passa pipa.  Em sembla que es faran molt amiguets amb l'Alejandro perquè tot el dia van un darrere de l'altre, jejejejeje!!!!! Ànims Philipp doncs, que aquí estàs molt bé i tots i totes et cuidarem súper bé!!!!!

2000 visites.....

Moltíssimes gràcies, per acceptar aquesta iniciativa del blog interactiu de la llar d'infants, per ser tan participatius i col·laboradors, per ser tan responsables a l'hora de portar els materials i cosetes que anem demanant, per tenir tant d'interès pels vostres fills i filles, per fer-nos la nostra tasca educativa més fàcil... i.... per les 2000 visites en tres mesos!!!! SOU GENIALS

La setmana del Nil

Benvolgudes famílies, la setmana vinent és la setmana del Nil i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ell perquè serà el protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu que divertit està jugant amb les pales i la pilota, ell diu que juga a tennis... Que mono!!!!! Per cert.... a més a més el Nil us ha d'explicar que ja és gran perquè no porta bolquer!!!!!!!!!! El dimarts, la seva mare vindrà a explicar-nos el conte mmm... diu que ens farà ballar i tot... aii mare meua quines ganes que tenim de saber quina sorpresa ens ha preparat!!!!!! El dimecres, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts El dijous els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa). i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum. Com podeu veure a la llar hi ha un espai qu

Preinscripció curs 2012 - 2013

Benvolgudes famílies, demà, trobareu a les vostres taquilles un sobre tancat amb dos documents; un és el document de continuïtat, el qual està aprovat pel consell escolar del centre, i es aquell que equival a la preinscripció del nou curs. D'aquesta manera vosaltres doneu continuïtat de l'alumne al centre. L'altre document fa referència a la intenció de l'horari que teniu previst que l'alumne faci. Aquests documents els haureu de lliurar al centre entre el 7 i el 18 de maig. D'aquesta manera ja haureu formalitzar la preinscripció del nou curs. Moltes gràcies!!

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *