Passa al contingut principal

Què estem treballant aquest mes de novembre???


Aquest mes de novembre treballem la Unitat Didàctica de: El meu cos i treballarem moltíssimes coses relacionades amb aquesta temàtica. Tot seguit us les descrivim de manera general les diverses activitats que realitzarem:




  • Activitats matemàtiques: Treballarem el color vermell amb bitts i objectes i realitzarem classificacions i associacions. A més, també treballarem la rodona, una figura geomètrica. 
  • Activitats creatives de descoberta de l'entorn: Experimentacions amb molts globus realitzant una sessió de descàrrega fantàstica i experimentació amb pasta de sal, el resultat d'aquesta serà una petita manualitat que la podreu aconseguir a la paradeta que muntarà l'Associació de Dones per tal de participar amb la Marató de Tv3.  Més endavant, rebreu més informació. A més, farem una sortida a veure els gegants de Pratdip perquè descobrirem que també tenen ulls, nas, boca, mans... però són molt més grans que les nostres ja que les nostres parts del cos en relació són petitetes!!!!
  • Activitats plàstiques: Farem murals amb el color vermell, també relacionats amb la rodona. I aquest més aprofitant que tenim els drets dels infants farem un mural ben preciós. Ens ho passarem pipa!!!! 
  • Llenguatge verbal: el conte El petit estel... una història plena de sentiments i emocions, ben bonica, un conte molt preció.  A més, també explicarem la història dels nostres gegants, POCOYO, els Bitts del cos humà... 
  • Llenguatge musical: cantem cançons relacionades amb el cos i aprenem un poema molt bonic sobre les diferentes parts del cos.  
  • ... i més com psicomotricitat, els primers preparatius del festival de Nadal... 
Aprofitem per dir-vos que aneu buscant imatges de coses de color vermell, cal que en porteu com a mínim 3 i qui s'animi a portar-ne més endavant!!!!! i cal que porteu un objecte de color vermell, potser una peça d'un joc, un trosset de roba vermell, un dibuix que heu pintat conjuntament amb el vostre fill o filla de color vermell...  Caldra que ho porteu tot per dimecres dia 14, és a dir, pel dimecres vinent!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *