Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 16 de novembre de 2012

La roda dels contes.

Aquesta setmana iniciarem l'activitat. així que el dimecres us farem arribar els contes a la vostra casa conjuntament amb les llibretes corresponents. Un cop hagiu rebut el conte caldrà que el treballeu, és a dir, que compartiu estones amb els vostres fills i filles explicant-lo. 

Us aconsellem que si teniu una dinàmica engegada com per exemple, explicar un conte abans d'anar a dormir ho feu i podeu aprofitar el conte de la Roda dels contes per explicar-lo en aquell moment. 

Així doncs, el dimecres us arribarà el conte a casa i caldrà que el torneu el dilluns. Recordeu que un cop realitzeu l'activitat refernt caldrà que ho apunteu a la fitxa corresponent on surt la cara del vostre fill/a. 

Si teniu alguna qüestió no dubteu en preguntar. Sobretot!!!!

Per últim us passem el calendari de l'activitat d'aquest mes de novembre: 


Moltes gràcies i bon cap de setmana!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada