Passa al contingut principal

La primera Roda de contes, tot un èxit!!!

OOOOhhhhh!!!! 
però quines activitats més boniques heu fet... i més originals i imaginatives!!!! Molt bé, una vegada més us felicitem perquè s'ho treballeu molt i ens agrada molt que ho feu!!!!

Hem estat xafardejant les activitats que heu fet i mireu mireu... la rínxols d'or ha canviat els tres óssos per en Joan, l'Emma i el MIquel... jijiji, l'Estel ha anat a visitar les gallinetes de l'oncle perquè el seu conte anava d'animalets, les imitacions dels sons dels animals i la Nit&company (la seua family), el súper mega pastís que ha fet el Guifré i la seva mama...mmm devia ser més bo..., El dibuix del camió de bombers, tan preciós, que ha fet l'Izan i el seu germà, la magnífica excavadora que han dibuixat i pintat l'Alejandro i els seus papis i... els animalets de la mar a la banyera de l'Abril jijiji... quina xalera!!!

Ho veieu com no és tan complicat, es tracta de posar-hi una miqueta d'imaginació, igual com ho heu fet i les coses surten rodades. Us felicitem de tot cor!!!!!

Per últim només donar-vos novament les gràcies per la vostra implicació i treball. Ja us ho hem dit moltes vegades, tot això sense vosaltres i, evidentment sense els vostres fills i filles, no tindria sentit!!! Continueu així que sou genials!!!!!

Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *