Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimarts, 5 de juny de 2012

Període de Matriculació

Avui mateix rebreu dins un sobre tancat amb més informació sobre el període de preinscripció i matriculació del curs vinent. En aquest hi trobareu la carta de continuïtat, la fitxa de matriculació, un document informatiu i les autoritzacions per al curs vinent.

El dia 6 de juny podreu trobar a la cartellera la llista de l'alumnat admès pel curs 2012 - 2013. Cal dir que hi ha matrícula oberta durant tot el curs.

Si voleu més informació sobre el tema de les beques, adreceu-vos a direcció que us donarem tota la documentació que cal que presenteu per demanar-la.

El període de matriculació serà del dia 11 al 15 de juny i caldrà que retorneu tota la documentació degudament  emplenada i que presenteu tota la documentació que us demanem. El pagament de la matrícula el podeu fer amb efectiu també, conjuntament us donarem un rebut.

per qualsevol qüestió o pregunta us podeu dirigir a direcció.

Moltíssimes gràcies una altra vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada