Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 15 de juny de 2012

la setmana del Pau


Benvolgudes famílies,

aquesta setmana que ja acabem ha estat la setmana del Pau i hem fet tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Ha estat una setmana divertida i molt emocionant per ell perquè ha sigut el protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu com xupa càmara regalant-nos un dels seus millors somriures.... és que és un solet!!!!

El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts.
El dimecres, ens va portar el conte però la seva àvia ens va venir a explicar un munt de contes... quina passada és que aquesta àvia en sap molt i després d'un conte ens en va explicar un altre... quina passada!!!!.
El dijous, vam xalar amb el conte dels mitjons.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum.

Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgueu "xafardejar" o pogueu fer, jeje!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada