Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dimarts, 19 de juny de 2012

La setmana del Guifré


Benvolgudes famílies,

aquesta setmana estem començant al setmana del Guifré i hem fet tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ell perquè serà el nostre protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu com xala al pati amb les joguines noves!!!!

El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts.
El dimecres, vindrà la seva padrina a explicar-nos un bon conte... a veure amb què ens sorprèsn....
El dijous, ens ensenyarà la seva joguina preferida.... montarem i desmontarem totes les peces, apilant-les cap a munt i fent torres súper altes.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum.

Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgueu "xafardejar" o pogueu fer, jeje!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada