Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dilluns, 28 de maig de 2012

La setmana de l'Alejandro

Benvolgudes famílies,

aquesta setmana és la setmana de l'Alejandro i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ell perquè serà el protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu quin somriure més preciós que té!!

El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts.
El dimecres, els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa).
El dijous, els seus pares ens portaran unes sorpreses les quals l'alejandro xala molt i les compartirem tots junts... aiii mare em sembla que ens tocarà cantar i ballar!!!!!
i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum.

Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgueu "xafardejar" o pogueu fer, jeje!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada