Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 17 de maig de 2012

La setmana de la Nit


Benvolgudes famílies,

la setmana vinent és la setmana de la Nit i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ella perquè serà la protagonista, però per la resta de companys també ja que ens l'estimem molt!!!! Mireu que xulíssima que està ensenyant-nos les cosetes que ens va portar de casa de color blau!!!!! 
El dimarts, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts.
El dimecres, els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa).
El dijous la seva mama, que estarà de vacancetes, vindrà a explicar-nos un conte a l'escola... mmm... encara no sabem què ens prepararà... però segur que serà una sorpresa molt gratificant!!
i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum.

Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgueu "xafardejar" o pogueu fer, jeje!!!

Ens ho passarem pipa, segur!!!!!! Crec que tots ja tenim ganes que siguem dilluns per començar la setmana , també per veure totes les mascotes dels Dips i per fer la petita excursió on ens explicaran qui són els Dips!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada