Passa al contingut principal

La ruta dels Dips



Tal i com us vam informar a la reunió del passat 13 de març i a l'anterior publicació al blog durant aquest mes de maig i a principis del mes de juny treballarem els dips i la seva llegenda a través de dues sortides. Aprofitant que aquest mes treballem els animals no podem perdre'ns l'oportunitat d'aprofundir més sobre què són els dips, qui són, quan van existir, què feien... totes aquestes respostes les anirem resolent durant les dues sortides que farem a les quals tots i totes hi esteu convidats. 
Els dies que farem les sortides seran:
  • Dilluns 21 de maig de 2012.
La sortida s'iniciarà a la llar d'infants a les 10h del matí  i anirem fins a l'Oficina de turisme. Allí, la Sílvia, la mare del Nil, ens explicarà la llegenda dels Dips, aquests gossos o llops que existien al poble fa més de 200 anys. i ens treurà de dubtes sobre si encara ens en podem trobar algun pel carrer quan es fa fosc....???!!! La durada de l'excursió serà d'1h aproximadament.
  • Dilluns 4 de juny de 2012.
La sortida s'iniciarà a la llar d'infants a les 10h del matí i anirem fins a l'Oficina de turisme. Llavors ens reunirem amb la Sílvia, la mare del Nil que ens presentarà la ruta adaptada dels dips. Visitarem els dips que hi ha a les torres de defensa, el castell i el centre d'interpertació. Quina excursió més vivencial!!!!! La durada serà d'1h aproximadament. 

Així doncs, podreu trobar les llistes per apuntar-vos a la nostra sortida al Racó de la Família de la llar d'infants. Esperem que hi hagi una bona col·laboració ja que necessitarem ajuda!!!!! 

Una vegada més moltíssimes gràcies!!!!!



Comentaris

Contacta amb nosaltres

Nom

Correu electrònic *

Missatge *