Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

divendres, 4 de maig de 2012

La festa del color blau

La setmana vinent celebrarem la festa del color blau, ja hem treballat el color vermell, groc i verd i ara només ens queda treballar el blau i per això, us tornem a demanar la vostra col·laboració. caldrà que porteu:

- 4 imatges d'objectes que siguin de color blau. 
- 2 objectes de color blau. 

Aquest material caldrà que ens el feu arribar el dimecres dia 9 de maig. Amb aquest material confeccionarem el mural del color blau i el dijous dia 10 de maig realitzarem la festa del color blau, tot acabant de fer el mural, cantant la cançó d'aquest color, mirant el vestuari que porta cadascú... Per això, us demanem que els vostres fills i filles vinguin vestits d'aquest color o portin alguna peça de color blau.

Moltíssimes gràcies!!! Bon cap de setmana famílies! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada