Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dijous, 3 de maig de 2012

La setmana del Nil

Benvolgudes famílies,

la setmana vinent és la setmana del Nil i farem tot un seguit d'activitats per celebrar-la!! Serà una setmana divertida i molt emocionant per ell perquè serà el protagonista, però per la resta de companys també ja ens l'estimem molt!!!! Mireu que divertit està jugant amb les pales i la pilota, ell diu que juga a tennis... Que mono!!!!! Per cert.... a més a més el Nil us ha d'explicar que ja és gran perquè no porta bolquer!!!!!!!!!!

El dimarts, la seva mare vindrà a explicar-nos el conte mmm... diu que ens farà ballar i tot... aii mare meua quines ganes que tenim de saber quina sorpresa ens ha preparat!!!!!!
El dimecres, els seus pares ens portaran la foto de nadó i la foto actual i la comentarem tots junts
El dijous els seus papis ens portaran el seu conte preferit i ens explicaran perquè li agrada tant (fitxa).
i... divendres serà una passada perquè acabarem de confeccionar el seu àlbum.

Com podeu veure a la llar hi ha un espai que hem creat per la setmana dels infants i allí anirem deixant els àlbums per tal que tots els que els vulgueu "xafardejar" o pogueu fer, jeje!!!

Ens ho passarem pipa, segur!!!!!! Crec que tots ja tenim ganes que siguem dilluns i més després d'aquesta setmana tan i tan curteta!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada