Benvinguts i benvingudes al nostre bloc!

Som la Montse Rovira i l'Ester Canaldas i hem creat aquest blog perquè totes les persones, família dels més menuts de la llar i amics puguin visitar aquest espai virtual per tal de compartir vivències i anècdotes que anem recollint al llarg del temps. El nostre objectiu és poder transmetre i gaudir plegats d'experiències úniques i precioses que nosaltres vivim amb els infants.

dilluns, 23 de gener de 2012

Cosetes fetes pels vostres fills/es

Estimades famílies, 

una vegada obert el blog i estant tots informats d'aquesta obertura, cal dir que el que pretenem acosenguir amb aquest espai virtual és compartir idees, sentiments, comentaris, experiències, fotografies... i tot tipus de coses que vosaltres ens vulgueu transmetre. Nosaltres  us volem animar a participar-hi ja que com més "granets de sorra" aportem més ric i significatiu serà. 

per això, avui us volem agrair també la vostra participació dia a dia ja que gràcies a aquesta i a les vostres joietes podem continuant treballant dia a dia. Així doncs, us presentem dues fotografies dels murals que hem fet gràcies a les coses que ens vau portar de color groc, els objectes i les imatges, i el mural fet amb els envasos de gelatina de color groc que es troba al bell mig del passadís. Fixeu-vos que a cada envàs hi ha una fotografia dels vostres fills, s'ho van passar tan bé!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada